Geen wijzigingen in opstelling Vitesse

5 november 2010 | Van onze AS-redactie

Hans van Arum hoopt op zijn eerste zege met Vitesse als interim-trainer. De Arnhemse ploeg ontvangt zondagmiddag (14.30 uur) in Gelredome AZ, dat donderdag in de Europa League nog met 2-0 onderuit ging bij Dynamo Kiev.

Vitesse treedt, afgaande op de training van vrijdag, aan in dezelfde opstelling als afgelopen zondag tegen NEC. In Nijmegen behaalde Vitesse onder Van Arum zijn eerste punt.
Of Jeroen Drost voor de wedstrijd tegen AZ deel uitmaakt van de selectie is twijfelachtig. De linkervleugelverdediger meldde zich ziek af voor de training van vrijdag. Sinan Kaloglu en Rogier Molhoek waren wel present, maar zij behoren na hun langdurige blessures nog niet tot de selectie.
Marcus Pedersen, die deze week drie groepstrainingen meemaakte, is een twijfelgeval. “Marcus oogt steeds fitter, maar het is nog onzeker of we hem bij de groep nemen. Maar het wordt tijd dat hij een keer 90 minuten gaat spelen”, zei Van Arum, die nog geen beroep kan doen op de geblesseerde Civard Sprockel.
Van Arum hoopt op steun van het thuispubliek tegen AZ. “Dat kan een extra stimulans zijn om die drie punten te pakken.”

Opstelling Vitesse: Room; Kashia, Van der Struijk, Rajkovic, Büttner; Jenner, Aissati, Pröpper, Matic, Stevanovic; Nilsson.