Frans Budel in bestuur VVO

19 november 2013 | Van onze AS-redactie

Oud-doelman Frans Budel (foto) is toegetreden tot het bestuur van zijn club VVO. Marcha Berentsen, Marcel Janssens en Jelle Egging kregen maandag van de Algemene Ledenvergadering ook groen licht het bestuur te versterken.

Met de komst van vier nieuwe leden is het bestuur van de Velpse voetbalvereniging voorzien van een flinke impuls. Omdat er ook twee leden stopten, bestaat het bestuur nu uit acht leden in plaats van zes. Gestopt zijn Tosca van Driel (na drie jaar) en Han Holdijk (na zes jaar). Ook penningmeester Erwin Mekking was niet voor een termijn van drie jaar herkiesbaar, maar hij zet zijn werkzaamheden tot het eind van het seizoen voort. Het bestuur van VVO is dus op zoek naar een opvolger. Herkozen werden secretaris Miriam Rogmans en voorzitter Daan Appels. Jeroen van Rooij was niet aftredend en blijft deel uitmaken van het bestuur.
Voorzitter Daan Appels gaf tijdens de Algemene Ledenvergadering aan, dat VVO voor de komende jaren nog voldoende plannen heeft. ‘Maar de focus blijft onverminderd gericht op de jeugdafdeling, sinds jaar en dag de levensader van VVO’, zo benadrukte hij.

Samenstelling bestuur VVO: Daan Appels (voorzitter), Erwin Mekking (penningmeester en vice-voorzitter), Miriam Rogmans (secretaris),Jeroen van Rooij (accommodatie en onderhoud), Marcha Berentsen (jeugdzaken), Marcel Janssens (algemeen lid), Jelle Egging (algemeen lid), Frans Budel (algemeen lid).