Ferdinand Klotz weer geblesseerd

4 maart 2013 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Arnhemia is in de vierde klasse F bij Angeren tegen een forse nederlaag opgelopen. De Betuwse ploeg was met 5-0 te sterk voor de formatie van trainer Pierre van de Berg (foto). Doelman Ferdinand Klotz van Arnhemia raakte opnieuw geblesseerd. Gevreesd wordt voor een handbreuk.

Arnhemia heeft Angeren alleen de eerste helft goed partij kunnen bieden. Belangrijk in de wedstrijd was het uitvallen van doelman Ferdinand Klotz. De keeper was net weer fit genoeg bevonden om na een lange blussure te kunnen beginnen. Kort voor rust sloeg het noodlot toe met nu een vervelende blessure aan zijn hand.
Angeren begon de wedstrijd, zoals verwacht, heel furieus, maar na een kwartier was er sprake van meer evenwicht op het veld. Beide ploegen hadden wat mogelijkheden, maar bij rust was de stand nog steeds 0-0.
Kort na de hervatting opende Angeren de score nadat de bal na een verre pass niet goed door de Arnhemse verdediging werd ingeschat. Toen kort daarna al snel de 2-0 viel was het gedaan met de tegenstand van de gasten en liep de score op naar 5-0. Op de zege van Angeren viel weinig af te dingen.