Fans heten Fred Rutten welkom

1 juli 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Fred Rutten heeft zondag op Papendal zijn eerste training geleid bij Vitesse. Onder het oog van zo’n 2000 toeschouwers liet de opvolger van John van den Brom het meeste veldwerk echter nog over aan assistent Stanley Menzo.

Met de komst van Rutten heeft ook Vitesse, als laatste club in de eredivisie, een hoofdtrainer. Het lijkt erop dat er verder geen wijziging komt in de technische staf, zodat ook komend seizoen Stanley Menzo en Albert Capellas als assistent-trainers zullen fungeren.
Rutten arriveerde zondagmiddag iets te laat op het trainingscomplex op Papendal waar de spelersgroep hem op stond te wachten. De training begon daardoor een kwartier later dan gepland.
Alexander Büttner was ook op de training aanwezig. De 23-jarige linksback van Vitesse staat in de belangstelling van diverse clubs. Na Fulham en Queens Park Rangers meldde ook Southampton zich deze week voor de verdediger van Vitesse. Daarnaast is ook het Duitse Werder Bremen geïnteresseerd in de verdediger.


Fred Rutten (voorovergebogen), in gesprek met doelman Piet Velthuizen (zwart tenue) en Davy Pröpper. Op de voorgrond in het midden aanvoerder Guram Kashia. (Foto: Patrick Delsink)


(Foto: Patrick Delsink)


(Foto: Patrick Delsink)


(Foto: Patrick Delsink)