Etmaal handbal bij UDI 1896

1 juli 2014 | Van onze AS-redactie

De Arnhemse handbalclub UDI 1896 houdt vrijdag 4 juli vanaf 17.00 uur op het veld een 24 uur durende handbalmarathon voor het goede doel: de Stichting Energy4All.

Deze stichting zet zich in voor onderzoek naar een medicijn voor energiestofwisselingsziekten. Zowel jeugd- als seniorenteams zullen 24 uur aaneengeschakeld wedstrijden spelen, ook midden in de nacht. Tijdens de marathon komt ook het oorspronkelijke jeugdteam van international Estavana Polman in actie. Die ploeg speelt de eerste wedstrijd om 20.45 uur. Op zaterdag 5 juli wordt de handbalmarathon afgesloten door de hoofdmacht van de mannen en de B-junioren (jongens), die afgelopen seizoen kampioen werden.
Naast handballen is er op het sportterrein aan de Vondellaan in Arnhem nog veel meer te doen: spelletjes voor de kinderen, 24 uur lang muziek verzorgd door Mikeitloud, The Hitmachine, The Outscore en MC Vreeze. Tevens houdt UDI 1896 een loterij met mooie prijzen.
Op 5 juli om 17.00 uur zal de opbrengst van alle acties van UDI 1896 bekend worden gemaakt. Deze handbalmarathon wordt mede mogelijk gemaakt door Burgers’ Zoo, Feestcentrale, Vitesse, Promosign en vele anderen.

Klik hier voor meer info