ESA doet goede zaken in Ommen

18 september 2011 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

ESA heeft zaterdag in 2H uitstekende zaken gedaan. De ploeg van het trainersduo MarcelOmvlee/Dick van Kleef behaalde in Ommen een 3-0 zege op OZC. ESA is heeft nu 5 punten uit 3 duels en is nog ongeslagen.

Germaine Lenting  was al na 8 minuten succesvol voor de Arnhemse ploeg. OZC, dat achterin 1 tegen 1 speelde,  had daarna wel een veldoverwicht, maar in de counter was ESA voortdurend gevaarlijk. Kort voor het rustsignaal was opnieuw Lenting succesvol: 0-2.
“Wij moesten ons in de eeerste helft toeleggen op de counter”, vertelde Dick van Kleef (foto)”, trainer van ESA.. “Niet dat we dat wilden, maar de wedstrijd verliep nu eenmaal zo. Na de pauze hebben we zelf veel beter gevoetbald, maar verzuimt de grote kansen af te maken.”
Een kwartier voor tijd gooide de net ingevallen Nabil Nasri de wedstrijd in het slot. Hij rondde een voorzet van Davy Henfriks prima af: 0-3. “Onze doelstelling is nog steeds handhaven en na 3 wedstrijden hebben we toch al wat punten bij elkaar. Daar zijn we heel blij mee”, aldus Van Kleef.
De wedstrijd OZC – ESA werd gespeeld op een bijveld. Het hoofdveld was in bezit genomen door engerlingen, die het veld onbespeelbaar maken.

Uitslagen 2H
Gazelle Nieuwland – AVW’66             2-1
OZC – ESA                                            0-3
Nieuwleusen – ASC ’62                      1-1
SVVN – Enter Vooruit                         3-3
Oranje Nassau – Drienerlo                1-2
Den Ham – De Esch                            3-1
Vroomshoopse Boys – Sparta E.      0-0