Eldenia nog niet op niveau vorig jaar

9 september 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Eldenia is in de ‘burenruzie’ bij Driel als verliezer van het veld gestapt. De ploeg van trainer Barry Heijse verloor het duel in de vierde klasse F met 5-2. Eldenia heeft na 2 duels pas één punt.

Eldenia liep in de eerste helft een 3-0 achterstand op, maar Jorn Leistra gaf de bezoekers op aangeven van Guido Slief nog voor rust weer enige hoop: 3-1. Pal na rust scoorde Leistra opnieuw, ditmaal op aangeven van Leon Peters.
“daarna kon het weer alle kanten op”, vertelde middenvelder Falko Wouters na afloop. “De gelijkmaker hing ook in de lucht. Maar uit een vrije trap van Driel viel de bal ineens goed voor Driel en stond het 4-2. In feite kregen we allemaal rommelgoals tegen.”
Na de 4-2 maakte Driel ook nog 5-2. De Betuwse ploeg herstelde zich daarmee van de nederlaag van vorige week bij Spero.
Driel, al jaren een topper in de vierde klasse, staat dus op een voor de Eldense ploeg ongewone plek op de ranglijst. Falko Wouters verwacht dat het met Eldenia wel weer goed komt. “We moeten er voor blijven knokken. Natuurlijk zijn er wat belangrijke spelers vertrokken, maar er lopen weer genoeg voetballers om met een vernieuwde ploeg weer toe te groeien naar het niveau van vorig seizoen. We zijn nu nog even zoekende.”

Vierde klasse F
Fortissimo – Spero     1-4
MASV – Arnhemia       6-4
OSC – OVC ’85           5-4
SDOO – HAVO            4-3
Angeren – FC Jeugd    3-4
Driel – Eldenia            5-2