Eldenia met speels gemak langs SDOO

11 december 2011 | Van onze AS-redactie

van onze As-redactie

Eldenia heeft zondag in de vierde klasse F geen moeite gehad met SDOO. De thuisploeg nam voor rust al ruim afstand van de gasten. na een 5-0 ruststand werd het uiteindelijk 6-0.

Eldenia begon scherp aan de wedstrijd en besliste het duel al voor rust. Bryan van Schooten (1-0 en 2-0, foto), Jorn Leistra (3-0), Vincent Saenen (4-0) en weer Van Schooten scoorden in de eerste helft.
“Tijdens de rust heb ik gezegd dat we moesten doortrekken, maar na de pauze verslapte de concentratie”, vertelde trainer Barry Heijse van Eldenia na afloop. “Dat sluipt er bij zo’n ruststand toch vaak in. We brachten na rust ook te weinig.”
alleen Bennie Gerrits trof na de pauze nog doel voor Eldenia. “maar 6-0 is natuurlijk een goede uitslag”, zei Heijse, die komende zondag met Eldenia nog de topper speelt bij Driel.

Uitslagen Vierde klasse F
Arnhemia – Driel            1-5
OVC’85 – Elistha             5-3
Eldenia – SDOO               6-0
RVW – HAVO                    1-3
Fortissimo – DVOL         1-2
Angeren – MASV             3-0

Eldenia met speels gemak langs SDOO

11 september 2011 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Eldenia heeft zondag ook zijn tweede competitieduel in 4F gewonnen. Na de 2-0 thuiszege op Driel was de ploeg van trainer Barry Heijse nu te sterk voor SDOO. In Heteren werd het 0-5.

Eldenia kwam al binnen 5 minueten op voorsprong. Falko Wouters benutte een starschop nadat Jorn Leistra was neergelegd: 0-1.De gasten bleven het betere van het spel houden, maar meer treffers bleven in de eerste helft uit. “Het voetbal was niet verkeerd, maar we speelden in een te laag tempo. Zo gaven we SDOO het gevoel bij te kunnen blijven”, zei trainer Barry Heijse na afloop.
Na de hervatting schroefde Eldenia het tempo op. Bryan van Schooten (0-3), Vincent Saenen (0-4) en opnieuw Bryan van Schooten (0-5) drukten het klasseverschil toen ook in doelpunten uit.
Eldenia, OVC’85 en HAVO zijn in 4F de ploegen die na 2 wedstrijden nog de maximale score van 6 punten hebben. Eldenia is nog de enige ploeg zonder tegendoelpunten.
De koploper speelde bij SDOO zonder de geschorste Marvin Duurtsema. De middenvelder zou in het eerste competitieduel met Driel een kopstoot hebben uitgedeeld en kreeg daarvoor een schikkingsvoorstel van 7 wedstrijden schorsing. “Dinsdag wordt meer duidelijk of Eldenia en Marvin dat schikkingsvoorstel al dan niet accepteren”, aldus Heijse.

Uitslagen 4F

SDOO – Eldenia                              0-5
Elistha – OVC’85                            2-6
Driel – Arnhemia                           6-3
MASV – Angeren                            0-6
HAVO – RVW                                   3-0
DVOL – Fortissimo                        1-0