DVOV kansloos tegen Lunteren

17 maart 2013 | Van onze AS-redactie

DVOV heeft zaterdag in de derde klasse A thuis kansloos verloren van Lunteren, de nummer drie op de ranglijst. De ploeg van trainer Eric Arentsen ging op sportpark De Pinkenberg met 4-0 onderuit.

DVOV begon zwaar gehavend aan het duel. Behalve Jarno Hilhorst en Geert-Jan Ritsema, al langer geblesseerd, kon trainer Eric Arentsen ook geen beroep doen op Sjoerd Tjoonk, Bart van de Saag, Luuk Huurnink en Arjan Burgers. Na tien minuten volgde een nieuwe tegenslag, toen Remy Verberkt met een hamstringblessure moest uitvallen.
Het was daarom niet verrassend dat Lunteren een maatje te groot was voor DVOV. “Een prima ploeg met een paar handige spelers en heel goed positiespel”, zei DVOV-speler Remy Verberkt. “De nederlaag was volkomen terecht.”
Lunteren leidde bij rust al met 0-2 en bouwde die voorsprong na de pauze uit naar 0-4. DVOV staat, door het gelijkspel bij Kesteren – Wageningen (0-0), op doelsaldo weer op de laatste plaats. DVOV heeft met als Kesteren 5 punten. Wageningen, de nummer drie van onderen, heeft nu 8 punten. DVOV en Wageningen hebben 16 wedstrijden gespeeld, Kesteren kwam pas 15 keer in actie.