Duel Ostrabeke bij Elsweide afgelast

14 september 2013 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

De wedstrijd Elsweide – Ostrabeke, in de derde klasse A van het zaterdagvoetbal, is afgelast. Dat meldt de KNVB-site. Het terrein van Elsweide is door de hevige regenval van de afgelopen dagen onbespeebaar.

Ostrabeke maakt zo een merkwaardige opening van het seizoen mee. De Oosterbeekse ploeg was door het oneven aantal ploegen in de derde klasse A afgelopen zaterdag op de eerste speeldag vrij. Door de afgelasting van het duel bij Elsweide komt de ploeg van trainer Joël Titaley pas op zaterdag 21 september voor het eerst in deze competitie in actie. De Oosterbekers spelen dan thuis tegen het Velpse DVOV.
Ook de bekercompetitie verliep voor Ostrabeke tot nu toe niet volgens het vastgestelde programma. Op zaterdag 31 augustus werd de wedstrijd DCS – Ostrabeke uitgesteld in verband met het overlijden van DCS-secretarris Rinus Ploeger. Dat duel werd afgelopen dinsdag ingehaald, maar haalde het einde niet. Door de hevige regenval kwam het kunstgras omhoog, waardoor de wedstrijd na 43 minuten bij een 1-1 stand werd gestaakt. Op dinsdag 17 september wordt dat duel op het Zevenaarse sportpark Hengelder uitgespeeld. Bij winst plaatst Ostrabeke zich voor de knock-outfase van de strijd om de KNVB districtsbeker Oost.