Dopper en Willemsen: zege voor Eendracht

27 oktober 2010 | Van onze AS-redactie

Eendracht-Baakse Boys is zondag de ‘kraker’ in het amateurvoetbal. Bart Dopper (ESCA) en Richard Willemsen (Eendracht) voorspellen in aflevering 8 van  ‘De 13 voorspellingen’ beiden een Arnhemse zege: 2-0.

Bart Dopper is doelman van het eerste zaterdagteam van ESCA. De Arnhemmer verwacht dat hij zijn doel zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Blauw Wit (4A zaterdag) schoon houdt. Hij voorspelt een 2-0 zege voor zijn ploeg.
Eendracht, nummer voorlaatst in de vijfde klasse D met slechts 2 punten, neemt het thuis op tegen rode lantaarndrager Baakse Boys, dat na 7 duels nog puntloos is. Richard Willemsen, die samen met Rogier Kamerbeek het trainersduo vormt bij Eendracht, denkt dat ook na zondag daar voor Baakse Boys geen verandering in is gekomen. Willemsen: “Eendracht wint met 2-0.”
Dopper en Willemsen hebben meer vertrouwen in hun eigen teams dan in Vitesse. Beiden denken dat NEC in de Gelderse derby aan het langste eind trekt: 2-1.  
In het algemeen klassement gaat Frans Budel, doelman van VVO, met 16 punten aan kop. Jara Arends van FC Presikhaaf volgt met 15 punten, Joris Schemkes van VDZ staat derde met 14 punten.
Wekelijks tippen twee prominenten 13 wedstrijden uit het regionale voetbal. Een goed voorspelde uitslag levert 3 punten op, een juiste ‘toto-uitslag’ is nog altijd goed voor 1 punt. De AS-redactie houdt een klassement bij.

 Klik hier voor de voorspellingen van Bart Dopper en Richard Willemsen