De Paasberg pakt koppositie in 5F

15 oktober 2012 | Van onze AS-redactie

De Paasberg heeft in de vijfde klasse F de koppostie heroverd op BVC’12. De ploeg van trainer John Raaymann won zelf met 4-1 bij Kolping Dynamo en zag BVC’12 thuis met 2-1 verliezen van Elistha.

De Paasberg kwam door Harun Koprulu en Maikel Weggemans op een 0-2 voorsprong. Voor de bezoekers werd het vervolgens een gemakkelijke middag. Nadat Angelo van Manen enMaikel Weggemans de stand naar 0-4 hadden getild, kreeg De Paasberg nog legio mogelijkheden de score verder uit te bouwen. De afronding liet echter te wensen over.
Trainer John Raaymann was niettemin zeer te spreken over de prestatie van zijn ploeg. “We werden wel in het zadel geholpen door twee niet te missen kansen tegen een ploeg die ook goed wilde voetballen. Na de 0-4 hebben we te veel kansen gemist. Aan de andere kant hebben we weer geen kaarten opgelopen en de ‘nul’ vastgehouden. De resultaten op de velden waren ook nog in ons voordeel, dus wij hebben aan deze dag een heerlijk gevoel overgehouden.”
De Paasberg gaat nu aan kop met 13 punten uit 6 duels. BVC ’12 (21 uit 6), Kolping-Dynamo (10 uit 7) en Elistha (10 uit 7) zijn de achtervolgers.

Vijfde klasse F
SVHA – RVW                                      3-0
CHRC – ESCA                                    0-1
SJN – Worth Rheden                         1-2
BVC ’12 – Elistha                              1-2
Kolping Dynamo – De Paasberg    0-4