De Paasberg buigt diep voor GVA

25 november 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

De Paasberg heeft in de vijfde klasse F de koppositie af moeten staan aan GVA. In Doornenburg verloor de Arnhemse ploeg de topper op sportpark De Vijzel met 4-1. Bij rust leidde GVA al met 1-0.

Bij De Paasberg zat Paul van Koppenhagen als coach op de bank. Hij verving voor de tweede maal trainer John Raaymann, die na het tumultueus verlopen en ook gestaakte duel bij BVC’12 op 4 november een ‘time-out’ heeft genomen. Raaymann zal op zeer korte termijn een beslissing nemen over zijn toekomst bij De Paasberg.
Het duel GVA – De paasberg was allerminst hoogstaand. “Het was dramatisch en dat had ook te maken met het hele slechte veld”, vertelde Van Koppenhagen na afloop. “Bij ons wilden vijf, zes spelers een soort zaalvoetbal spelen en dat was onmogelijk.”
GVA nam in de eerste helft een voorsprong, maar ook De Paasberg kreeg kansen. “Wij hadden bij rust op 1-3 moeten staan”, meende Van Koppenhagen, die Romario van Beek en Maikel Weggemans grote kansen onbenut had zien laten. “In de tweede helft scoorde GVA binnen het kwartier driemaal en daarmee was het beslist.”
Amar Lachman deed voor De Paasberg nog wat terug en bepaalde de eindstansd op 4-1.
GVA gaat in 5D aan kop met 18 punten uit 10 duels. De Paasberg volgt met 17 uit 9. Die achetrstallige wedstrijd van De Paasberg is het gestaakte duel bij BVC’12. Met nog een half uur voor de boeg moet De Paasberg een 2-1 achterstand met 9 spelers zien goed te maken. Een datum is nog niet vastgesteld.

Uitslagen Vijfde klasse D
GVA – De Paasberg         4-1
CHRC – Worth Rheden    5-3