Complete off-day hockeyers HCM

31 oktober 2010 | Van onze AS-redactie

De hockeyers van HCM Arnhem hebben zondag een complete off-day beleefd. De Arnhemmers gingen met liefst 11-0 onderuit tegen Huizen, de koploper in de eerste klasse D.

De ploeg die het seizoen zo verfrissend begon en na vier wedstrijden op de derde plaats stond, kreeg nu een stevig pak slaag. Na een snelle 2-0 achterstand kwam de rust bij 6-0, en liep Huizen daarna simpel weg naar 11-0.
HCM-trainer Marcel Willemsen zocht het falen geheel bij zichzelf: “Ik ben kennelijk niet in staat geweest om mijn ploeg zodanig het veld in te sturen dat zij meer tegenstand konden bieden. Deze nederlaag komt op mijn conto. Verliezen tegen Huizen was op zichzelf niet erg, 7-1 of 8-1 had ik zelfs acceptabel gevonden, want deze ploeg is twee maatjes te groot voor ons en wordt ook kampioen. Maar nu was het verschil te groot, en dat neem ik mezelf kwalijk. Ik weet niet hoe ik het deze week ga aanpakken, ik ga er maar eens een nachtje over slapen en dan proberen het te relativeren. Feit is wel dat we er volgende week weer moeten staan, want dan komt Eelde, de nummer drie, op bezoek, ook een hele sterke tegenstander. Ik hoop dat dan de beleving uit het begin van dit seizoen weer terug is.”