Bustour en huldiging Vitesse

1 mei 2017 | Van onze AS-redactie

Vitesse wordt na het winnen van de KNVB-beker maandagavond (1 mei) officieel gehuldigd. Spelers en staf vertrekken om 18.30 uur in een open bus vanaf Gelredome voor een rondrit door de stad. De tour eindigt op de Markt.  De verwachting is dat de bus daar rond 20.00 uur aankomt, waarna de spelers en de technische staf worden gehuldigd.

Op de Markt zijn grote schermen geplaatst, zodat de fans goed zicht hebben op de huldiging. Alle leden van de technische staf en de spelers zullen op het podium verschijnen. Vanaf 15.00 uur is het plein al geopend en zullen verschillende deejays de stemming er al in brengen. Op de grote schermen zullen ook beelden worden vertoond van Omroep Gelderland, die de bustour live verslaat. Op de Markt treedt Emile Hartkamp op als presentator.

* Foto boven: Zondagmiddag volgden al vele fans de wedstrijd van Vitesse tegen AZ op de Markt.
* Zie ook: Vitesse wint KNVB-beker (klik hier)


De route van de open bus met spelers en staf van Vitesse. Het vertrek staat gepland om 18.30 uur vanaf Gelredome. De rondrit door Arnhem eindigt rond 20.00 uur op de Markt.


Ook zondagavond vierden de fans van Vitesse na de 2-0 winst in De Kuip op AZ al uitbundig feest in het centrum van Arnhem.