Blessuretijd fataal voor Jonge Kracht

10 april 2011 | Van onze AS-redactie

Jonge Kracht (1E) stelde zich zondag tegen Germania al tevreden met een gelijkspel. In de vijfde minuut van de blessuretijd ging het echter alsnog mis voor de Huissense ploeg toen de gasten de winnende treffer scoorde: 1-2.

Jonge Kracht speelde een prima eerste helft en nam in de 25ste minuut door Shiwan Hamdaziz een 1-0 voorsprong. Na de hervatting kwam Germania na een miscommunicatie in de Huissense defensie op gelijke hoogte. Toen iedereen zich al had verzoend met een gelijkspel, viel alsnog de winnende Groesbeekse treffer: 1-2.
“Een gelijkspel zou terecht zijn geweest”, meende trainer Mohammed Mouhouti van Jonge Kracht. “In de eerste helft hebben we niets weggegeven en alleen in het eerste deel na rust zijn we wat onder druk gekomen. We hebben zelf via Marcel Mc Combs en Tom te Boekhorst nog kansen gehad op meer. Deze nederlaag is heel spijtig.”
Zorgen maakt Mouhouti zich niet. “Alle concurrenten hebben ook verloren. Wij zullen nog 2 van de 4 wedstrijden moeten winnen om de nacompetitie te ontlopen.”

Uitslagen 1E
Voorwaarts T – AWC           3-0
De bataven – Longa ’30      1-1
Achilles ’12 – WSV               3-2
Epe – PH                                0-4
Tubantia – SC Enschede     4-1
Albatross – SDOUC             0-2