Basketbalmiddag voor meisjes

12 juni 2013 | Van onze AS-redactie

Basketbalclub Arnhem Eagles houdt donderdag 13 juni speciaal voor meisjes een kennismakingsdag. Alle meisjes van 8 tot en met 18 jaar zijn van 17.00 tot 19.00 uur welkom in sporthal De Laar.

‘Basketbal is een leuke teamsport voor meisjes’. Onder dat motto houdt Arnhem Eagles donderdag aan het einde van de middag een instuif. “Deze middag is bedoeld om zo veel mogelijk meisjes tussen de 8 en 18 jaar in Arnhem en omgeving kennis te laten maken met basketbal”, vertelt Frank van Druyten van Arnhem Eagles. “Onder deskundige begeleiding worden verschillende basketbalsituaties geoefend. Dat gebeurt in verschillende groepen, waarbij ook rekening wordt gehouden met de kwaliteit van de speelsters, zodat iedereen tot zijn recht komt. Ook de meisjes die al op basketbal zitten, zijn welkom.”
In de Arnhemse sporthal De Laar aan de Brabantweg 115 wil de organisatie er een leuke, leerzame middag van maken. De entree bedraagt 1,50 euro. De leden van Arnhem Eagles hebben gratis toegang.
De afdeling meisjesbasketbal van Arnhem Eagles is groeiende. In de herfstvakantie van 2012 organiseerde ook een ‘meidendag’ en telde de club 30 meisjes onder de leden. Nu staat de teller op 45.

Aanmelden voor de ‘meidendag’ kan per mail of telefonisch: frank.van.druyten@arnhemeagles.nl of 06 – 1829 7987. Zie ook: www.arnhemeagles.nl