Baarslag en Corba scoren hattrick

26 augustus 2014 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Joost Baarslag en Marco Corba waren dinsdag op schot voor VVO. In het bekerduel met de zondagvoetballers van SC Oranje scoorden beide spelers een hattrick. VVO won de wedstrijd in poule 111 uiteindelijk met 8-1.

Berni van Vloten en Ramon Steenbergen scoorden ook nog voor VVO, dat door de zege al bijna groepswinnaar is. De ploeg van trainer Eric Arentsen gaat met 6 punten uit 2 wedstrijden aan kop en heeft zaterdag aan een gelijkspel bij AFC Arnhem voldoende om zich te plaatsen voor de eerste knock-outronde van de strijd om de districtsbeker van de KNVB Oost.

SC Veluwezoom, dat vorige week dinsdag met 2-0 verloor van VVO, was dinsdagavond in dezelfde poule te sterk voor de zaterdagvoetballers van AFC Arnhem. Op vreemde bodem nam de ploeg van trainer Giovanni Zweers door doelpunten van Mark Gerritsen (0-1 en 0-2) en Vincent Selhorst een 0-3 voorsprong, maar kreeg het vervolgens toch nog even benauwd. AFC Arnhem kwam terug tot 2-3, maar Bobby Imming maakte voor de Velpse ploeg aan alle onzekerheid een einde: 2-4. “Het was een dikverdiende overwinning”, zei trainer Giovanni Zweers van Veluwezoom na afloop.