AZ 2000 bij vlagen weggespeeld

27 november 2010 | Van onze AS-redactie

AZ 2000 is zaterdag bij vlagen weggespeeld door de koploper in 4A, Kesteren. Bij rust was het al 0-5. In de tweede helft liep de lijstaanvoerder uit naar 0-7.

Kesteren was vooral in de eerste helft vele malen beter.  AZ 2000 kreeg één goede kans voor Sidney Verweij, die miste. In de tweede helft speelden de Arnhemmers na drie wissels veel beter. De ploeg was soms zelfs dominant zonder tot hele grote kansen te komen.
De ploeg  ging achterin 1 op 1 spelen, en Damir Alijagic schoof door naar het middenveld, een goede zet , want Kesteren moest terug en was alleen via de counter gevaarlijk. Daaruit scoorde de ploeg nog wel twee keer, waarvan één beauty: een lob  van 40 meter. Doelman Henk Grotenbregt –  hij speelde  voor het eerst – kon niet veel doen aan de zeven doelpunten.
Wesley van Londen meldde: “We weten dat we geen kandidaat zijn voor promotie en bekijken het nu van wedstrijd tot wedstrijd. Volgend jaar willen we weer een stapje verder zijn. Met 2 tot 3 versterkingen moet het wel goed komen, wij hebben geen echte spits en dat breekt ons gewoon op. We hebben te weinig kwaliteit om een rol van betekenis te spelen in deze competitie.”

Andere uitslagen 4A:
EMM Randwijk-ESCA          2-1
DVE Trajanus-Arnhemia   4-1