Assistent-trainer Marcel Omvlee per direct weg bij SML

17 september 2020 | Van onze AS-redactie

Marcel Omvlee, assistent-trainer van SML, is per direct opgestapt bij de zondagse derdeklasser. Volgens Omvlee verliep de samenwerking met hoofdtrainer John van Dijk niet zoals hij had gehoopt en verwacht.

“Ik ben na de eerste zeven weken tot de conclusie gekomen dat er tussen John en mij geen klik is”, vertelt Omvlee, die verder niet gedetailleerd wil ingaan op zijn besluit. “Ik neem hier zelf alle verantwoordelijkheid voor en wil het ook niet groter maken dan het is. Ik was tenslotte slechts de assistent.”

Omvlee deed zijn verhaal woensdagavond aan SML-bestuurder Mark Steinfelder, bij de Arnhemse derdeklasser belast met technische zaken. “Mark heeft daarna contact gehad met John en Mark heeft mij vervolgens gevraagd of ik donderdagavond (vanavond, red.) naar de club wilde komen voor een gesprek. Dat heb ik afgewimpeld, mijn beslissing stond op dat moment vast.”

“Misschien had ik dat anders moeten”, vervolgt Omvlee. “Netjes dat SML mij nog alle ruimte bood voor een gesprek, maar daar voelde ik woensdagavond niets meer voor.”

Omvlee (47) was eerder onder meer werkzaam als hoofdtrainer bij ESA, Sprinkhanen, SC Zoelen en Arnhemse Boys en assistent-trainer bij AVW ’66 en DFS Opheusden.

Spelmoment uit het bekerduel VDZ – SML (1-3) op zondag 5 september met op de achtergrond Marcel Omvlee (zittend, geheel links). (Foto: Nico Kooij)