Arnhemse Boys zoekt de zon op

13 januari 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Arnhemse Boys vertrekt zaterdagochtend naar Tenerife. Op het Spaanse eiland bereidt de selectie van de voetbalderdeklasser zich voor op de tweede seizoenshelft. Op de foto het trainingscomplex van Arnhemse Boys in Playa de las Americas.

De selectie van Arnhemse Boys verbleef ook vorig seizoen tijdens de winterstop op Tenerife. “En dat was toen uitstekend bevallen”, vertelt trainer Ricardo Gil Muinos.
Net als in januari 2011 strijkt Arnhemse Boys neer in Playa de las Americas. “Niet hetzelfde hotel, maar een hotel ernaast”, zegt Gil Muinos, die wel dezelfde trainingsaccommodatie tot zijn beschikking heeft. “We spelen er dinsdagavond een oefenwedstrijd.”
Behalve de selectie en de technische staf maken ook het bestuur en sponsors van Arnhemse Boys de trip naar Tenerife mee. Trainer Ricardo Gil Muinos praat met het bestuur van zijn club op het Spaanse eiland over contractverlenging. Gil Muinos is nu bezig aan zijn tweede seizoen bij de derdeklasser.
Het gezelschap vertrekt zaterdagochtend naar Frankfurt en stapt daar op het vliegtuig richting Tenerife. De terugreis staat voor donderdag 19 januari gepland. Arnhemse Boys hervat de competitie in 3D op zondag 12 februari met een thuiswedstrijd tegen Woezik.