Arnhemse Boys verder in beker

| Van onze AS-redactie

Arnhemse Boys heeft het bekerduel tegen KSH in de tweede ronde van de KNVB-beker met 4-3 gewonnen. De Arnhemmers moesten een 1-3 achterstand goedmaken.

Na een goed begin kwamen de boys binnen 5 minuten op voorsprong door een uitgespeelde aanval die keurig door Michael Bijsterbosch werd afgerond. Daarna speelde Arnhemse Boys in een te laag tempo om vijfdeklasser KSH verder pijn te doen. Omdat bijna alle aanvallen door het midden ging waar het erg druk was doordat KSH zich terugtrok, was het bij balverlies van de boys erg gevaarlijk door de counters. KSH kwam steeds met 4 of 5 man eruit. Eén van deze counters leverde zelfs de gelijkmaker op: 1-1.
In de tweede helft hetzelfde beeld. Door individuele fouten van Mike Remie en Lama Barry werd het zelfs 1-3 voor KSH. Na het inbrengen van Alex Kwieman werden de boys sterker doordat er meer dreiging en diepte was aan de linkerkant. Binnen het half uur had de Arnhemse ploeg de stand weer rechtgetrokken. Doelpunten waren er van Hoessein Okal en Alex Kwieman. Tien minuten voor tijd viel de beslissing na een ingestudeerde corner: Mike Remie kopte perfect binnen.