Arnhemse Boys: geen kans bij Woezik

30 januari 2011 | Van onze AS-redactie

Arnhemse Boys heeft zondag in de derde klasse D bij het hooggeplaatste Woezik geen kans gekregen. De ploeg van trainer Gil Muinos verloor met 4-1.

De Boys hielden Woezik aanvankelijk goed in toom. De eerste 25 minuten gebeurde niet veel en de wedstrijd speelde zich voornamelijk af op het middenveld. In de 25e minuut kon Woezik te makkelijk rond 16 meter combineren waardoor uiteindelijk de spits van Woezik met een hard afstandsschot de 1 – 0 kon aantekenen.
Af en toe konden de Boys een mogelijkheid creëen maar echt gevaarlijk werd het niet. Vijf minuten voor rust werd een diepgaande middenvelder niet doorgedekt waardoor de 2-0 een feit was. Vlak voor rust kreeg Emre Guzelji na een goede actie van Alex Kwieman een kans op de aansluitingstreffer. Zijn schot werd door een verdediger geblokt en tot corner verwerkt.
In de 2e helft werd Jan Spijker ingebracht in de hoop voorin meer stootkracht te krijgen. De eerste 10 minuten waren hoopvol voor de Arnhemse ploeg met 2 goede kansen. Maar zowel Alex Kwieman als Emre Guzelji kreeg de bal er niet in. Woezik werd niet echt gevaarlijk. Tot  20 minuten voor tijd toen een Woezik-speler bij een corner ongehinderd de 3 – 0 kon binnenkoppen. De slotfase was voor de Boys maar meer dan 1 kans leverde dat niet op. De doorgebroken Alex Kwieman zag zijn voorzet via het been van een Woezik-verdediger tot doelpunt gepromoveerd.
Iets te laat waardoor de Boys niet meer in een slotoffensief geloofden. Woezik kon in blessuretijd uit een counter de 4 – 1 aantekenen. Al met al een terechte nederlaag.