Arnhemse Boys gaat in extra tijd onderuit

26 september 2010 | Van onze AS-redactie

Arnhemse Boys verloor in de derde klasse D uiterst ongelukkig bij WAVV: 3-2. De winnende Wageningse treffer viel in de negende minuut van de blessuretijd.

Arnhemse Boys begon slecht aan het duel. Al in de eerste minuut kwam WAVV op voorsprong. Aan de treffer hing wel een buitenspelluchtje. De arbiter negeerde het vlagsignaal van de grensrechter van Arnhemse Boys.
De gasten waren niet onder de indruk van de achterstand. Trainer Ricardo Gil Muinos van Arnhemse Boys: “We hebben WAVV daarna een kwartier onder druk gezet, maar zonder resultaat. WAVV kwam zelfs na een omschakelmoment in de twintigste minuut op 2-0.”

Ricardo Gil Muinos

Pas na de pauze gooide Arnhemse Boys alle schroom van zich af. Onmiddellijk na rust bracht Emre Guzelji de spanning terug: 2-1. Nadat Mike Remie uit een vrije trap fraai voor 2-2 had gezorgd, ging Arnhemse Boys in het laatste half uur op jacht naar de overwinning. In de negende minuut van de blessuretijd viel de winnende treffer echter aan de andere kant. WAVV scoorde na een misverstand in de Arnhemse defensie.
De teleurstelling bij Gil Muinos was na afloop groot. “Een enorme kater. We hebben het weer in de eerste helft laten liggen. Pas na rust zijn we met heel veel beleving gaan voetballen.”

Andere uitslagen 3D: MASV-Blauw Wit 1-6, Hatert-Woezik 0-0, Rood Wit-Fortissimo 5-2, Trekvogels-Groesbeekse Boys 3-1, Leones-Union 4-0.