Arnhemia: verlies én twee keer rood

27 maart 2011 | Van onze AS-redactie

Arnhemia heeft het zondag laten afweten tegen DVOL. Na de eclatante overwinning op VDZ van een week eerder (0-5), verloren de Arnhemmers thuis met 0-3 van DVOL en incasseerden twee rode  kaarten.

De gasten uit Lent waren de gehele eerste helft de bovenliggende partij. Arnhemia werd op alle fronten afgetroefd en met name op scherpte. DVOL was qua voetbal niet beter, maar  had wel de intentie om de persoonlijke duels te winnen. DVOL kwam wel heel gemakkelijk aan de drie doelpunten. Tot tweemaal toe waren het hoge ballen en ook telkens vanuit vrije trappen. Zonder DVOL ook maar een strobreed in de weg te leggen was het na 25 minuten dus al 0-2. De gehele eerste helft is Arnhemia niet aan voetballen toegekomen en na een half uur werd  het zelfs 0-3. Deze laatste kwam uit een toegekende penalty en ook hier werd doelman Timmy Sio kansloos gelaten.
Kort voor rust kwam Arnhemia met 10 man te staan door een veldverwijzing voor Rewan Hamdaziz. Na rust was het wel de thuisploeg die liet zien wel degelijk te kunnen voetballen.  Er viel echter niets te halen, temeer omdat Ludwig Hartemink zijn tweede gele prent kreeg en ook kon vertrekken.

Andere uitslagen 4F:
Eldenia – AZ 2000       9-0
ONA ’53 – VDZ             2-0
Elistha – HAVO             3-1
SC Oranje – Driel          0-5
SDOO – VVO                  0-1