Arnhemia stort na de pauze in

30 september 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

Arnhemia is in de vierde klasse F na vijf wedstrijden nog steeds puntloos. Zondag verloor de ploeg van trainer Pierre van de Berg (foto) thuis met 4-1 van Angeren. Bij rust leidde Arnhemia nog met 1-0.  Angeren scoorde in het laatste kwartier drie keer.

In de eerste helft zag het er nog heel goed uit voor Arnhemia. De thuisploeg was de eerste 45 minuten heer en meester. Dat leidde al in de 10e minuut tot de Arnhemse openingstreffer. Door het goede storende werk van Nicky Brouwer en Mo Edan kon Zakaria Lamrini het beslissende tikje geven: 1-0.
Kort na dat doelpunt had Mo Edan de 2-0 op zijn schoen na een goede voorzet van Fathi Alkan. De kans ging echter verloren. Angeren kon daar in de eerste 20 minuten helemaal niets tegenover zetten. Voor Arnhemia kwam Fathi Alkan 10 minuten voor rust in kansrijke prositie, maar hij schoot met te weinig overtuiging.
Arnhemia leek niets te vrezen te hebben, maar in de kleedkamer van Angeren moet het in de pauze hebben gestormd. Met routinier Vermeulen in de ploeg toonde de Betuwse ploeg in de tweede helft een ander gezicht. Angeren schoot als een komeet uit de startblokken en zette Arnhemia stevig onder druk. Dat leidde al direct tot een aantal mogelijkheden. Toch kwam de gelijkmaker op gelukkige wijze tot stand. Doelman Ferdinand Klotz van Arnhemia was kansloos bij een van richting veranderde vrije trap: 1-1.
Naarmate de tijd vorderde kreeg het duel een grimmiger karakter. Een kwartier voor tijd kwam Angeren op een 1-2 voorsprong. Arnhemia ging daarna weer fanatiek op jacht naar de gelijkmaker, maar het was Angeren dat optimaal profiteerde van de geboden ruimte en nog tweemaal toesloeg: 1-4.

Foto homepage: Aanvoerder Rewan Hamdaziz ruimt op in zijn defensie.

Vierde klasse F
Fortissimo – OSC           2-1
Arnhemia – Angeren      1-4
MASV – Driel                  3-2
Spero – SDOO                2-1
OVC ’85 – Eldenia          0-0
HAVO – FC Jeugd           1-0