Arnhemia neemt Duno zeer serieus

18 mei 2011 | Van onze AS-redactie

Arnhemia en Duno spelen woensdagavond op het terrein van Elsweide de eerste kwartfinale van de strijd om de Arnhem Cup. Trainer Pierre van den Berg van Arnhemia neemt tegenstander Duno uiterst serieus.

“We zijn een week in trainingskamp geweest en zijn er klaar voor”, grapt Van den Berg, die niet verwacht dat de zaterdagvierdeklasser uit Doorwerth voor zijn ploeg een simpele klus gaat worden. “Maar wij willen heel graag de halve finale halen. Daarom zijn we na afloop van de competitie ook 2 keer per week blijven trainen.”
Dat Arnhemia op papier de minste tegenstander heeft getroffen, zegt van den Berg niets. ”Duno zal tegen ons ook kansen zien en zij zullen er vol voor gaan. Het gaat ook maar om 1 wedstrijd, dan kan er altijd van alles gebeuren.”
De winnaar van de eerste kwartfinalewedstrijd speelt in de halve finale tegen de winnaar van het duel De Bataven–Spero. Van den Berg wil nog niet vooruitkijken. “De eerstvolgende wedstrijd is altijd de belangrijkste. We moeten eerst die maar eens zie te winnen.”
De wedstrijd tussen Arnhemia en Duno op sportpark Elsweide begint woensdag (vanavond) om 19.30 uur.

Arnhem Cup, programma
Kwartfinales
wo. 18 mei, 19.30 uur: Arnhemia – Duno
vr.  21 mei, 19.30 uur: De Bataven – Spero
di.  24 mei, 19.30 uur: RKHVV – VDZ
vr. 27 mei, 19.30 uur: Presikhaaf – DVV
Alle wedstrijden worden op het terrein van vv Elsweide in Arnhem gespeeld.