AFC Arnhem oefent tegen Panathinaikos

4 juli 2015 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

AFC Arnhem speelt zondag 5 juli een oefenwedstrijd tegen Panathinaikos. De zondagse eersteklasser treft de Griekse topclub op sportpark De Schuytgraaf, de thuishaven van Arnhemse Boys. Het duel begint om 17.30 uur en de toegang is gratis.

De selectie van Panathinaikos verblijft van 3 tot 12 juli in Nederland. Na het duel met AFC Arnhem speelt de Griekse nummer twee op dinsdag 7 juli in Garderen tegen Club Brugge en op woensdag 10 juli in Epe tegen Ajax. Bij de Grieken spelen Marcus Berg, die in het verleden uitkwam voor FC Groningen, en Daniël Pranjic, oud-speler van Heerenveen. Trainer Yannis Anastasiou is ook een bekende in Nederland. Hij speelde voor Roda JC en Ajax.

AFC Arnhem komt ook woensdag 8 juli nog in actie. De ploeg van Dennis van Beukering speelt dan op het terrein van VVOG in Harderwijk tegen het Engelse Burton Albion FC. Dat duel begint om 19.00 uur.

Diezelfde dag wordt op sportpark De Schuytgraaf de oefenwedstrijd PAOK Saloniki – Vfl Bochum gespeeld. Dat duel begint woensdagmiddag om 16.30 uur. Gertjan Verbeek is trainer van de Duitse ploeg.