Aaroub zondag coach Presikhaaf

1 april 2011 | Van onze AS-redactie

FC Presikhaaf wordt zondag tegen Spero gecoacht door Youssef Aaroub. Hij vervangt Dennis van Beukering die in Indonesië zit. Aaroub is in het nieuwe seizoen trainer van FC Presikhaaf 2.

Dat Aaroub zondag coacht, is een rechtstreeks gevolg van een fout van de KNVB, die het restant van Spero-FC Presikhaaf (3-1 stand) eerst had vastgesteld voor donderdag 31 maart en dat later weer terugdraaide naar zondag 3 april. Tot woede van trainer Dennis van Beukering die al een reis naar Indonesië had geboekt, maar door de verplaatsing naar zondag er niet bij kan zijn. “Ze hebben een fout in de administratie gemaakt. We hebben nog telefonisch geprobeerd dat veranderd te krijgen, maar dat had helemaal geen zin. Ze luisteren toch niet. We zijn wel benadeeld. Jhon en ik kunnen er niet bij zijn, maar ook Latif el Hadad niet, die een vakantie heeft gepland. Essen Gürbüz hebben we nog net terug kunnen halen. We moeten ons erbij neerleggen en ik heb het volste vertrouwen in Youssef Aaroub. Hij kent de jongens goed en hij heeft de selectie woensdag ook al getraind.”

FC Presikhaaf begint met tien man omdat Jara Arends op 13 februari in Elst een rode kaart kreeg. Verder kunnen ook Richard Valkenier en Mounir Amezrine  niet spelen omdat zij toen waren gewisseld. Het duel werd gestaakt omdat de scheidsrechter een blessure opliep en niet verder kon.
Van Beukering: “Er geldt maar één ding in die 20 minuten: alles of niets. Alle risico dus, het maakt dan toch niet meer uit of je met 3-1 of met 4-1 of 5-1 verliest.”
Het restant in Elst  begint zondag om 14.00 uur.

Keeper
Joel Jermaine Saro, keeper van de A1 van SML, maakt volgend seizoen de overstap naar FC Presikhaaf. De talentvolle doelman gaat de concurrentie aan met de twee andere keepers voor een plek in de hoofdmacht van de tweedeklasser.