4B: DVOV kan weer niet overtuigen

9 oktober 2010 | Van onze AS-redactie

Zaterdagclub DVOV blijft matig presteren. De ploeg van trainer Richard Jansen verloor op sportpark De Pinkenberg in Velp met 4-2 van Veluwse Boys.

“We misten de overtuiging, dé echte wil om te winnen”, zei een teleurgestelde DVOV-trainer Richard Jansen na afloop.”Met alle respect, Veluwse Boys is geen ploeg waarvan wij hoeven te verliezen. We hebben onszelf behoorlijk tekort gedaan. Wij zijn slap begonnen, speelden in een te laag tempo en lieten de tegenstander te veel voetballen.”
Na de openingstreffer van de gasten maakte Rob Geertsema op aangeven van Sjoerd Tjoonk nog voor rust gelijk. Tjoonk en Robin Put lieten daarna kansen op een Velpse voorsprong liggen.
Twintig minuten voor tijd leek Tjoonk met zijn treffer DVOV toch drie punten te bezorgen. De thuisclub kon die voorsprong echter niet vasthouden en de 2-2 en 2-3 vielen snel achter elkaar. Vlak voor tijd scoorde Veluwse Boys nogmaals: 2-4.
Bij DVOV ontbraken Erik Oosterbroek, Theo van de Pol (beiden weekendje weg) en Jan Oosterbroek, Vincent Jansen en Wouter Abbing (allen geblesseerd). Trainer Richard Jansen wilde dat echter niet als excuus aanvoeren voor de nederlaag. “Wij hebben ook met deze ploeg niet gebracht wat we kunnen. Teleurstellend, zeker als je de ambitie hebt om met de bovenste ploegen mee te spelen”

DVOV staat nu samen met De Glind met 4 punten uit 5 duels op een gedeelde voorlaatste plaats. De rode lantaarn is in handen van Wodanseck (3 uit 5).

Uitslagen vierde klasse B:
DVOV – Veluwse Boys             2-4
Redichem – Rood-Wit’58       4-1
Ede/Vicotoria – de Glind        1-2
Duno – De Kieviten                  5-4
Wageningen – Ostrabeke       2-5