3C: SML handhaaft zich aan kop

7 november 2010 | Van onze AS-redactie

SML, winnaar van de eerste periode in 3C, heeft zijn koppositie zondag gehandhaafd. De Arnhemmers speelden met 0-0 gelijk in de lastige uitwedstrijd tegen PAX.

Het Arnhemse kamp was er niet eens ontevreden mee. In de slotfase had het namelijk helemaal verkeerd kunnen aflopen, maar op dat moment toonde Michiel Bos zich een geweldige keeper. Met twee fraaie reddingen hield de Arnhemse doelman de Hengeloërs van de overwinning af.
Dat was ook niet verdiend geweest, want een gelijkspel gaf de verhoudingen goed weer, de ploegen waren gelijkwaardig. SML overtuigde in het begin, maar moest gaandeweg de lange bal hanteren toen PAX iets begon  te drukken. Gevaarlijk werd PAX niet echt. SML keeg wel enkele kansjes, maar wist daar geen raad mee. Mogelijkheden kreeg PAX helemaal aan het eind. Maar toen was Michiel Bos onverslaanbaar. 

Sportclub Veluwezoom verloor in Winterswijk met 4-1 van WVC. Bij rust leidde de thuisclub al met 3-0 en daarbij zat ook een eigen doelpunt van Veluwzoom. Na de 3-1 van Michel Kremers, een kwartier voor tijd, schoot Velwuzoom nog een keer in eigen doel: 4-1. 

Andere uitslagen 3C:
Brummen – Concordia W  1-4
DCS – Angeren                    3-1
VIOD – TRIAS                        2-1
Doetinchem – Ruurlo         4-2