Zevenklapper van Ostrabeke

18 september 2010 | Van onze AS-redactie

Ostrabeke heeft na drie duels nog de maxiamale score in de vierde kasse B van het zaterdagvoetbal. De ploeg van trainer Marcel Tombokan was in het thuisduel met Ede/Victoria flink op schot: 7-0.

Tombokan was ondanks de monsterscore opvallend genoeg niet helemaal tevreden. “We hebben niet het niveau gehaald van de eerste twee wedstrijden”‘, zei de kritische coach. “Dat klinkt na een 7-0 zege misschien raar, maar na de 2-0 was Ede geknakt. Onze uitvoering was daarna niet zoals ik het graag zie en we hebben ook nog veel kansen laten liggen.”
Net als tegen Duno opende Aleksander Bursac de score voor de thuisclub. Rachid Harrak Gharafi (2-0 en 4-0) en Mustafa Harrak Gharafi (3-0) zorgden voor een comfortabele ruststand.
Na de hervatting tilden Peter Huizer en invaller Peter Houben (twee keer) de eindstand naar 7-0. Met 9 punten uit 3 duels was Tombokan uiteraard content. “Maar ik blijf nog even voorzichtig. Dit is natuurlijk een prima start, maar je bent ook afhankelijk van andere ploegen. Vorig jaar hadden wij na 13 wedstrijden pas 5 punten, dus daarover hoor je mij niet klagen. Maar het kan nog beter. We moeten waken voor gemakzucht en die sloop er tegen Ede al een beetje in”, aldus Tombokan.


Rachid Harrak Gharafi maakt het de defensie van Ede/Victoria lastig. De aanvaller scoorde twee keer (Foto: Johan van Ree).