Wevoc weer toe aan een ‘lekker drankje’

11 november 2010 | Van onze AS-redactie

De volleyballers van Wevoc zijn in de regioklasse nog zonder zege. Zaterdag wacht weer een zware opponent als Rivo Rijssen, de nummer 3 op de ranglijst, op bezoek komt in de Westervoortse sporthal De Pals.

Wevoc, voorlaatste in de regiodivisie, verloor afgelopen zaterdag in eigen hal van hekkensluiter Set Up’65 en daar had trainer Rob Klooster geen rekening mee gehouden. “Het is duidelijk dat we de gifbeker tot op de bodem leeg moeten drinken. En misschien moeten we hem ook nog schoonlikken, voordat er een lekker drankje in komt”, zegt Klooster met een kwinkslag. “Maar dat laatste gaat gebeuren. Daar ben ik, maar ook het team, van overtuigd.”
Rivo Rijssen, met 22 punten uit 6 wedstrijden de nummer 3 op de ranglijst, is niet de gemakkelijkste tegenstander om punten van te snoepen. Dat realiseert Klooster zich ook. “Rijssen zal bij ons een maximale score willen halen om in de top mee te blijven draaien voor een eventuele promotieplaats. Maar voor ons is het een wedstrijd, waarin we weer eens niet naar de stand hoeven te kijken en gewoon lekker kunnen spelen. Rijssen speelt al lang op dit niveau en heeft de nodige ervaring, maar wij zullen het die ploeg zo moeilijk mogelijk proberen te maken. Misschien kunnen we wat punten in Westervoort houden.”
Het duel Wevoc-Rivo Rijssen wordt zaterdag gespeeld in sporthal De Pals in Westervoort en begint om 18.00 uur.

Klik hier voor het volledige volleybalprogramma.