Wevoc: twee keer thuis in drie dagen

7 januari 2011 | Van onze AS-redactie

Punten. Daaraan hebben de volleyballers van Wevoc in de regiodivisie dringend behoefte in de strijd tegen degradatie. Zaterdag krijgt Wevoc die kans tegen Time Out’75, maandag tegen Apollo 8 2. Beide duels zijn in Westervoort.

Wevoc staat in de regiodivisie B na 9 wedstrijden met 12 punten op de elfde en voorlaatste plaats. “We willen ons handhaven in deze divisie en daarom moeten we punten pakken om de aansluiting te behouden”, zegt trainer Rob Klooster van Wevoc. ”Maar ik wil de ploeg geen druk opleggen, want dat werkt averechts.”
Volgens de Westervoorter draait zijn ploeg nog niet zoals het zou moeten. “We hebben woensdag geoefend tegen Heyendaal, een promotieklasser, en met 3-1 gewonnen. Bij vlagen was het redelijk, maar veel conclusies wil ik aan die zege niet verbinden.”
Tegen Time Out’75, zaterdag om 18.00 uur in sporthal De pals in westervoort, zal in ieder geval Michael Midden wegens vakantie ontbreken. Het meespelen van aanvoerder Jaap Witjes en Sjoerd Massen is twijfelachtig. Klooster: “Jaap heeft door een enkelblessure al 3weken niet getraind en Sjoerd heeft griep gehad.”
Klooster hoopt dat zijn ploeg punten pakt tegen het als vijfde geklasseerde Time Out’75. “Want dat geeft vertrouwen voor de thuiswedstrijd van maandag tegen het tweede team van Apollo 8.”
Dat duel is belangrijk, want Wevoc heeft Apollo nog in het vizier. De ploeg uit Borne heeft slechts 3 punten meer.
De wedstrijd Wevoc-Apollo 8 2 ging eerder niet door omdat de ploeg van Apollo door de hevige sneeuwval niet af kon reizen naar Westervoort. het duel in sporthal De pals begint maandag om 20.30 uur.

Klik hier voor het complete programma