Wevoc doorbreekt serie nederlagen

13 maart 2011 | Van onze AS-redactie

De volleyballers van Wevoc hebben  in de regioklasse B na zes nederlagen op rij weer eens gewonnen. De Westervoortse ploeg pakte door een 3-2 overwinning (25-20, 20-25, 25-19, 15-25, 10-15) bij Rivo Rijssen 3 belangrijke punten.

“Het was ook weer eens tijd voor een overwinning”, zei coach Rob Klooster van Wevoc na afloop.”Gezien de stand op de ranglijst hadden we ook niet veel te verliezen.”
Wevoc reisde met 8 spelers af naar Rijssen, waar de eerste set, die voor de gasten voortvarend was begonnen, toch verloren ging. De tweede set verliep als de eerste, maar daar kon Wevoc de voorsprong wel vasthouden: 20-25.
In de derde en vierde set  werden wederom de punten eerlijk verdeeld, 25-19 en 15-25 met goed en matig spel van beide zijden.
Vooral in de vierde set had Rijssen moeite met de service van Wevoc. Twee punten waren al binnen, maar de gasten voelden dat er meer in zat. Door opnieuw goed en bekeken spel trok Wevoc ook de vijfde set naar zich toe: 10-15.
Klooster: “Dit is voor ons moreel een goede opsteker voor de komende wedstrijden, waarin we nog alles zullen en moeten geven om ons te handhaven.  We hebben bij vlagen goed volleybal laten zien. Daaruit blijkt dat we het wel kunnen, maar nog niet constant zijn.”
Zaterdag komt BOVO naar Westervoort.