Westervoort krijgt SDZZ niet klein

17 april 2011 | Van onze AS-redactie

Sportclub Westervoort kwam zondag in de vijfde klasse D op sportpark Naederhuijse niet verder dan een gelijkspel tegen SDZZ. Het duel, waarin voor beide ploegen niets meer op het spel stond, eindigde in 1-1.

In de eerste helft kreeg Westervoort een aantal kansjes om op voorsprong te komen, maar doelpunten bleven uit. De tweede helft was net 5 minuten oud, toen de bal na de eerste de beste kans van SDZZ achter doelman Edwin Huuskes van Westervoort plofte: 0-1. 
Na de treffer was Westervoort even de kluts kwijt, maar herstelde zich en kwam bij vlagen tot goed voetbal. Toch was het weer SDZZ dat bijna uit het niets een kans kreeg, maar ditmaal bracht de lat redding. De dikverdiende gelijkmaker viel uiteindelijk toch. Danny Kampschreur (foto) schoot na een afgeslagen aanval prachtig raak: 1-1.
De thuisclub bleef aandringen, maar kwam niet meer tot scoren. Aan het einde van de wedstrijd moest een speler van SDZZ met de brancard het veld verlaten na een botsing met een speler van Westervoort.

Uitslagen 5D
Eendracht – RKPSC                   1-7
GVA – Sprinkhanen                   0-0
MvR – Loo                                   3-2
Steenderen – Warnsveldse B    3-1
Baakse Boys – Be Quick Z         1-4
Westervoort – SDZZ                  1-1


Timothy Polman wint een kopduel van een speler van SDZZ. Pelle Gerretzen (4) en Cas van Wijhe (rechts) kijken toe. (Foto: John Hengelman)