Westervoort krijgt geen kans van Loo

17 oktober 2010 | Van onze AS-redactie

Had SC Westervoort vorige week nog minimaal een punt verdiend, zondag tegen Loo had het nergens recht op. Met een lijst aan blessures en schorsingen was de ploeg van Bob Hartemink de mindere.

Loo had uit de eerste 6 wedstrijden in 5D slechts 4 punten gehaald. Niet dat het spel van Loo zo denderend was maar op de gretigheid en felheid van de spelers was niets op aan te merken. De wedstrijd begon zoals vorige week de bal lag in de eerste paar minuten in het netje bij Edwin Huuskes. Er werd herhaaldelijk de lange bal gespeeld door Loo maar SC Westervoort wist hier slecht op te anticiperen in de achterhoede wat resulteerde in een nog een paar mooie kansen. Toch zou SC Westervoort de 1-1 maken: een vrije trap van Janhein Wisse gaf de keeper van het Loo het nakijken. Dit was inmiddels de vijfde treffer in dit seizoen van Janhein Wisse. Na de rust kreeg SC Westervoort een gigantische kans op de 1-2 maar met kunst en vliegwerk wisten de verdedigers en keeper van Loo het doel schoon te houden. Direct na deze fraaie kans voor SC Westervoort werd er door Loo wel gescoord: 2-1. Na dit doelpunt lieten beiden ploegen niet veel meer zien. De grootste kans was nog voor Jordie Goudriaan die in de 90ste minuut alleen op de keeper afging maar naast schoot.

Andere uitslagen 5D: Sprinkhanen-Steenderen 3-0, Be Quick Z-MvR 1-2, Baakse boys-GVA 0-5, SDZZ-Eendracht 5-1, Warnsveldse Boys-RKPSC 2-4.