Weer knieblessure Theo Janssen

30 januari 2014 | Van onze AS-redactie

Theo Janssen is donderdag tijdens een training met de beloften van Vitesse opnieuw geblesseerd geraakt aan zijn geopereerde rechterknie. Een mri-scan moet uitsluitsel geven over de ernst van de kwetsuur.

Janssen meldde zich donderdagmiddag direct voor nader onderzoek bij zijn behandelend arts orthopedisch chirurg Hans Frejlach. Frejlach opereerde Janssen vorig jaar, nadat de middenvelder op 6 oktober in het thuisduel met Feyenoord de voorste kruisband in zijn rechterknie had afgescheurd. Op een röntgenfoto waren donderdagmiddag geen bijzonderheden te zien. Donderdagavond volgt een mri-scan. De medische staf van Vitesse verwacht op z’n vroegst vrijdag duidelijkheid te kunnen verschaffen over de ernst van de blessure.

Janssen leek na zijn operatie in recordtijd weer aan te kunnen sluiten bij de groep. “Op 6 februari is het precies vier maanden geleden, ik hoop dan weer aan te sluiten bij de groep”, vertelde Janssen tegen Voetbal International. “Ik doe nu bijna alles weer, alleen mijd ik nog de duels. Ik heb het gevoel dat ik alles weer aankan. De fysiotherapeut is heel erg tevreden.”

* Fotohomepage: Theo Janssen verlaat met een zware knieblessure het veld tijdens de thuiswedstrijd tegen Feyenoord op 6 oktober 2013.

Bron: Vitesse.nl