VVO verliest voor vierde keer op rij

13 maart 2011 | Van onze AS-redactie

VVO is helemaal van slag. Zondag verloor de ploeg van trainer Hans Liethof in de vierde klasse F voor de vierde keer op rij. Ditmaal was HAVO op sportpark De Pinkenberg de sterkste: 0-1.

Tijdens de winterstop ging VVO nog ongeslagen aan de leiding. Van die riante positie is niets meer over. Het is zelfs de vraag of de Velpse ploeg nog in staat is de nacompetitie te halen.
“Het is overduidelijk dat we even van slag zijn”, beaamde trainer Hans Liethof. “Maar het zit op geen enkel punt meer mee. Ballen die er voor de winterstop ingingen, gaan er nu naast. Dat zal ook te maken hebben met de mindere vorm waarin we verkeren.”
Tegen HAVO was VVO in de eerste helft niet agressief genoeg. Na de hervatting toonde de thuisclub wel de nodige passie, maar het ontbeerde VVO aan enig fortuin. Na balverlies van VVO scoorde HAVO de enige treffer van de wedstrijd. Liethof: “We renden met teveel mensen naar voren en in de omschakeling scoorde HAVO. Onze keeper, Frans Budel, redde in eerste instantie, maar in de rebound was het toch raak. Ons rest nu niets anders dan het seizoen zo goed mogelijk uit te spelen. Misschien valt er in de derde periode nog wat te halen, maar daarin hebben we nu wel de eerste wedstrijd verloren. maar we geven niet op.”

Uitslagen vierde klasse F
SC Oranje – DVOL                 0-18
ONA ’53 – Eldenia                 2-2
Elistha – VDZ                          0-2
Arnhemia – AZ 2000            2-0
SDOO – Driel                          2-2
VVO – HAVO                           0-1