VVO stelt Joop Doornebosch aan als technisch manager

27 oktober 2016 | Van onze AS-redactie

VVO heeft in de persoon van Joop Doornebosch een parttime Technisch Manager aangesteld. De bedoeling is dat de 68-jarige Doetinchemmer de jeugdopleiding van de Velpse club van een positieve impuls voorziet en de organisatiestructuur verbetert.

Voorzitter Daan Appels van VVO: “We willen verder vooruit en dan moet je investeren in je organisatie. Dat doen we met het aanstellen van Joop Doornebosch. VVO blijft een vrijwilligersorganisatie, maar je kunt niet alles doen met vrijwilligers. Een belangrijk aspect is dat we met Joop technische kwaliteit binnenhalen. Het kan niet anders of hij gaat een waardevol klankbord vormen voor alle trainers.”
Joop Doornebosch is een oud-profvoetballer (keeper bij De Graafschap) die na zijn actieve loopbaan als trainer en docent (KNVB) werkzaam was. Ook werkte hij in het onderwijs als directeur van een basisschool. Eerder was hij al Technisch Manager in dienst van DVOV en DZC’68.

Joop Doornebosch ziet VVO als een mooie uitdaging. “Ik was niet op zoek, maar VVO benaderde me voor de functie van technisch manager. Het is club met een positieve uitstraling en een goede jeugdopleiding. In de gesprekken bleek dat we aardig op één lijn zitten. Ik heb er zin in en zie volop mogelijkheden om er iets moois van te maken.”
Joop Doornebosch begint op 1 november bij VVO. Er is een contract overeengekomen tot en met de zomer van 2019.

Klik hier voor het voetbalprogramma