VVO plaatst zich voor nacompetitie

8 mei 2011 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

VVO heeft zich geplaatst voor de nacompetitie. De ploeg van trainer Hans Liethof won zelf met 5-2 bij ONA’53, de kampioen van de vierde klasse F, en zag concurrent DVOL ruim verliezen bij VDZ.

De KNVB had de aanvangstijd van alle duels in 4F op 14.00 uur gezet, maar het duel VDZ-DOL begon pas 20 minuten later, omdat de Lentse ploeg de spelerspassen was vergeten.
Het maakte allemaal niets uit, want VDZ deed zijn sportieve plicht en stond vlak voor tijd met 6-0 voor. “Daarom hebben wij met de ploeg in Wageningen alvast een biertje genomen”, meldde trainer Hans Liethof van VVO.
VVO leidde in Wageningen bij rust al met 4-2. Na een snel opgelopen achterstand zorgden achtereenvolgens Ramon van Steenbergen, Rudy Aziz, Ted Bronkhorst, en opnieuw Van Steenbergen voor een 4-1 voorsprong voor de Velpse ploeg. Op slag van rust scoorde ONA’53 nog een keer tegen: 2-4.
Na de pauze kwam VVO niet meer in problemen. Tim Jansen bepaalde na een combinatie met Casper Athmer de eindstand op 2-5.
Liethof was dolblij met de zege, maar persoonlijk leed bij tegenstander ONA’53 had volgens de Velpse trainer wel een rol gespeeld. “Bij de vriendin van een speler van ONA’53 is afgelopen week een ernstige ziekte geconstateerd. Dat had er behoorlijk ingehakt bij ONA. De spelers hadden duidelijk iets anders aan hun hoofd.”

In de eerste ronde van de nacompetitie speelt VVO tegen Overasseltse Boys of SCP. De strijd om de titel in de vierde klasse E is namelijk nog niet beslist. Overasselste Boys en SJN eindigden gelijk en spelen nog deze week een beslissingswedstrijd. VVO speelt de eerste wedstrijd in de nacompetitie op zondag 15 mei eerst uit. De return is op woensdag 18 mei.

——————————————————————

(Advertentie)

VVO zoekt verzorger

VVO zoekt voor het seizoen 2011/2012 een:
SPORTMASSEUR / VERZORGER, voor de selecties van het 1e en 2e elftal.

VVO is een gezellige en groeiende voetbalvereniging waarvan het 1e elftal in de 4e klasse speelt. De club heeft 6 seniorenelftallen en verscheidene jeugdelftallen die op een hoog niveau spelen.

Als (hoofd)verzorger van VVO heb je je eigen verzorgingsruimte voor het behandelen van de spelers. Op de trainingsavonden (dinsdag en donderdag) word je als verzorger geacht aanwezig te zijn, evenals bij de wedstrijden van het 1e (voornamelijk op zondag). Spelers van andere elftallen dan 1 en 2 hebben de mogelijkheid een afspraak met je te maken voor blessurebehandelingen.

 Wij zoeken een gemotiveerde en gediplomeerde sportmasseur die zelfstandig kan functioneren. De vergoeding is nader overeen te komen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nico Budel (06 4670 5900, n.budel@bume.nl) of Roland van Dijk (06 53771770, info@gigantischwonen.nl).