VVO nadert na zege koploper ONA’53

7 november 2010 | Van onze AS-redactie

VVO is koploper ONA’53 in de vierde klasse F tot op 2 punten genaderd. Zelf won de Velpse formatie op sportpark De Pinkenberg met 4-2 van Elistha. ONA’53 verloor in Haalderen met 3-0 van HAVO. 

VVO is in deze klasse nog de enige ongeslagen ploeg. “En na 11 wedstrijden willen wij heel graag bovenaan staan”, vertelde Frans Budel (foto), doelman van VVO na afloop van het duel met Elistha. “Ik had trouwens ook al voorspeld dat ONA bij HAVO zou verliezen. Wij hebben zelf al tegen HAVO gespeeld en ik vond dat een hele goede ploeg.”
VVO kwam tegen Elistha halverwege de eerste helft op een 1-0 voorsprong door een treffer van Ted Bronkhorst. Nog voor rust maakte Tim Jansen er 2-0 van. Na de hervatting drong een feller Elistha aan en dat leidde al snel tot een tegentreffer. Budel werd met een boogbal van 25 meter gepasseerd. De keeper van VVO voorkwam daarna met enkele reddingen de Elster gelijkmaker.
Ted Bronkhorst besliste met zijn tweede treffer het duel: 3-1. Rudy Aziz maakte er uit een van richting veranderde vrije trap nog 4-1 van. In blessuretijd werd het nog 4-2.
Komende zondag speelt VVO uit tegen Arnhemia, een week later brengt ONA’53 een bezoek aan De Pinkenberg. Budel: “Dan moet het gebeuren, maar we richten ons toch eerst op de wedstrijd bij Arnhemia. Daar zal het nog lastig genoeg worden.”