VVO medekoploper na zege bij Kilder

25 september 2011 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

VVO begon de competitie met een 3-0 thuisnederlaag tegen RKPSC. Precies 3 weken later is de ploeg van trainer Dave de Jong na de 3-0 zege bij Kilder ineens medekoploper in de vierde klasse D.

Dave de Jong was na de slechte competitiestart niet in paniek. Na 3 zeges op rij is VVO plotseling medekoploper, maar bij de trainer van de Velpse ploeg is nu evenmin sprake van euforie. “Naar die koppositie kijk ik niet. We blijven gewoon van wedstrijd naar wedstrijd leven.”
Het was een merkwaardige speeldag in 4D, want de beide nog ongeslagen koplopers, GSV’38 en Etten, gingen beide onderuit. Tegen ploegen, Loil en Angerlo Vooruit, die tot zondag nog puntloos waren. “Daar keek ik ook van op”, zei De Jong,  die met zijn ploeg een regelmatige zege behaalde bij Kilder.
Bij rust leidde VVO al met 2-0 door treffers van Marco Corba en Tim Jansen. Na de hervatting besliste Marco Corba met zijn tweede doelpunt de wedstrijd: 0-3.
Bij 0-2 kreeg Kilder na rust een strafschop na een handsbal. Doelman Frans Budel van VVO toonde bij de penalty zijn klasse en voorkwam dat Kilder terugkwam in de wedstrijd.

Uitslagen Vierde klasse D
Kilder – VVO                           0-3
Veluwezoom – ’t Peeske       2-1
Angerlo Vooruit – Etten       3-2
RKPSC – HC’03                      2-3
Loil – GSV’38 ‘                        4-3
OBW – Brummen                   1-3