VVO laat kansen liggen in Pannerden

16 september 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

VVO heeft in de vierde klasse D de kansen op een goed resultaat bij RKPSC laten liggen. De Velpse ploeg kreeg in Pannerden volop mogelijkheden op doelpunten, maar die bleven onbenut. RKPSC won, met 2-0.

Met 1 punt uit 3 wedstrijden kent VVO een valse start. “Toch had er tegen RKPSC veel meer voor ons ingezeten”, vertelde trainer Dave de Jong na afloop. “We wisten waar de zwakkere punten lagen bij de tegenstander, maar die hebben we niet bloot kunnen leggen. We speelden iets defensiever dan normaal en kregen kansen in de counter. Maar dat hebben we niet goed uitgespeeld.”
VVO liep al in de eerste helft tegen een ongelukkige achterstand op en koos na de pauze vol voor de aanval. Trainer Dave de Jong nam daarbij risico en wisselde tijdens de rust al 3 spelers. “We speelden daarna heel offensief en binnen vijf minuten stonden we al twee keer alleen voor de keeper.”
De grote kansen waren echter niet besteed aan VVO, dat door blessures van Joost Baarslag en Sam van den Nieuwenhof toch wat gehavend was. De Jong: “Maar daar wil ik de ploeg niet op beoordelen. Dat is geen reden dat je slecht speelt. ik mis toch ook de absolute wil om te winnen. Soms is die er wel, zoals vandaag in de tweede helft, maar dat is dus niet genoeg.”
In Pannerden joeg VVO de gehel tweede helft op de gelijkmaker, maar die wilde niet vallen. In de laatste minuut moest doelman Frans Budel nog voor de tweede keer de gang naar het net maken: 2-0.
In 4D gaat het Zevenaarse OBW aan kop met 9 punten uit 3 wedstrijden. Het Velpse Veluwezoom volgt met 7 punten.

Uitslagen Vierde klasse D
HC ’03 – Groessen                            5-0
Veluwezoom – Keijenburgse Boys     2-0
OBW – vv Dieren                               4-0
Angerlo Vooruit – Loil                      2-2
RKPSC – VVO                                    2-0
GSV ’38 – Sprinkhanen                     2-3