VVO gaat in blessuretijd onderuit

30 maart 2014 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

De competitie in de vierde klasse D van het zondagvoetbal is weer spannend. In Pannerden verloor koploper VVO bij de enig overgebleven concurrent voor de titel met 2-1. Beide treffers van RKPSC vielen in blessuretijd.

De kater in het kamp van VVO was na afloop enorm. De bezoekers leken op weg naar een overwinning, maar in blessuretijd ging het volledig mis. De klok stond al op ’90’ toen RKPSC de gelijkmaker scoorde. In de achtste minuut van de blessuretijd viel ook nog de winnende Pannerdense treffer: 2-1.
VVO nam na een gelijkopgaande openingsfase in de 23e minuut de leiding door Marco Corba. De aanvaller scoorde beheerst na een uitstekende dieptepass van Casper Athmer: 0-1. Na die treffer kregen de gasten veel ruimte en kansen om de wedstrijd te beslissen. Het wachten was op de tweede velpse treffer, maar Joost Baarslag en de goed spelende Sam van den Nieuwenhof lieten de mogelijkheden op 0-2 echter liggen. De rekening kreeg VVO in blessuretijd gepresenteerd.
Na de 2-1 kreeg een speler van RKPSC ook nog de rode kaart.
Trainer Eric arentsen van VVO was na afloop zwaar teleurgesteld. “Dit is heel zuur”, zei de Velpenaar. “Het was onverdiend, maar het is niet anders. Twee kansen voor RKPSC, twee goals. Maar ook dat is een kwaliteit. De competitie is weer spannend.”
Door het verlies is de voorsprong van VVO op RKPSC tot 4 punten geslonken. RKPSC speelde ook nog een wedstrijd minder dan de Velpse ploeg.
VVO speelt nog vier wedstrijden: uit tegen Veluwezoom, Kilder en Sprinkhanen en thuis tegen Loil. RKPSC komt thuis in actie tegen Keijenburgse Boys, Angerlo Vooruit en MvR en gaat nog op bezoek bij Sprinkhanen en Westervoort.