VVO en Arnhemia maken misstap

24 november 2013 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

VVO (vierde klasse D) en Arnhemia (vijfde klasse G) hebben een slechte zondag beleefd. VVO verloor met 3-1 Keijenburgse Boys, Arnhemia ging thuis met 2-1 onderuit in de topper tegen RVW.

In de vierde klasse D had VVO de concurrentie op 6 punten kunnen zetten. De Velpse ploeg verslikte zich echter in Keijenburgse Boys. Halverwege de eerste helft nam de thuisclub de leiding, maar in de 40e minuut zorgde Marco Corba voor de gelijkmaker: 1-1. De euforie over die treffer duurde blijkbaar te lang bij VVO, want twee minuten later lag de bal opnieuw in het Velpse doel: 2-1.
Na de heravtting lukte het de bezoekers niet voor de tweede keer gelijk te maken. Zes minuten voor tijd werd alle hoop op minimaal een punt de grond ingeboord. De 3-1 was de beslissing.
Voor VVO was het de tweede nederlaag van dit seizoen. De ploeg van Eric Arentsen voert de ranglijst met 21 punten uit 9 duels nog wel aan. RKPSC is de naaste achtervolger met 18 uit 9. ’t Peeske, dat thuis tegen Stokkum niet verder kwam dan 3-3, staat derde met 17 uit 10. Westervoort is vierde met 15 uit 9.

Arnhemia verzuimde in de vijfde klasse G de koppositie te heroveren. Op eigen veld was het Renkumse RVW met 2-1 te sterk. De Paasberg, dat niet in actie kwam, is koploper in 5G met 20 punten uit 9 wedstrijden. RVW (19 uit 8), Arnhemia  en DVE Trajanus (beide 19 uit 9) delen de derde plaats. DVE Trajanus morste ook al punten kwam bij VVLK niet verder dan een gelijkspel (2-2.

Voor uitslagen (klik hier)