VV Eendracht Arnhem Club van de Week

1 juni 2024 | Van onze AS-redactie

VV Eendracht Arnhem is recent door de Vriendenloterij uitgeroepen tot Club van de Week. De voetbalclub uit Presikhaaf kon daarom een cheque van 5.000 euro tegemoet zien. Eendracht gaat de bijdrage gebruiken voor de aanleg van een pannaveld voor de jeugd.

DickĀ Veldman, bestuurslid van VV Eendracht Arnhem in een persbericht: “Met de 5.000 euro die we als Club van de Week hebben ontvangen, kunnen we een pannaveldje (klein omheind voetbalveld) voor de jeugd realiseren op ons sportcomplex. Deze bijdrage is belangrijk voor ons, omdat het ons als vereniging dichter bij ons doel brengt om meer en betere faciliteiten voor de jeugd uit de wijk te realiseren.

In de wijk waarin onze vereniging zich bevindt, wonen relatief veel mensen met een kleine portemonnee. We willen kinderen, ongeacht hun achtergrond, de mogelijkheid bieden om te sporten en bewegen in een veilige en gezonde omgeving. Daar helpt het pannaveld ons enorm bij!”

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.