Vroom scoort tweemaal voor AVW’66

6 oktober 2012 | Van onze AS-redactie

van onze AS-redactie

AVW’66 heeft zaterdag in 2H een 3-2 zege behaald bij Hulzense Boys. De Westervoortse ploeg blijft daardoor aan de leiding met een punt voor voorsprong op CJV ‘ers. Breagen Vroom (foto) scoorde tweemaal voor AVW’66.

“De eerste helft was van onze kant niet goed”, vertelde Stef van Meerveld, trainer van AVW ’66 na afloop. “Maar we werden driemaal gevaarlijk voor het doel van Hulzense Boys en daaruit scoorden we twee keer.”
Breagen Vroom, op aangeven van Robin van Otegem, zorgde voor 0-1. Roland Eitens schatte daarna een steekpass van Roy Bouwman op de juiste waarde: 0-2.
Na de pauze kwam AVW ’66 beter voor de dag, maar juist toen liep de Westervoortse ploeg tegen een tegentreffer op. Na slecht wegwerken in de defensie kon Hulzense Boys in de 69e minuut scoren: 1-2.  Een paar minuten later zorgde Breagen Vroom met zijn tweede treffer voor de beslissing: 1-3. Pas in de achtste (!0 minuut van de blessuretijd deed Hulzense Boys nog wat terug: 2-3.
Trainer Stef van Meerveld was blij met de zege, niet met het spel. “Dit was een wedstrijd die we ook hadden kunnen verliezen. maar uiteindelijk was het wel verdiend, want we hebben meer kansen gehad. Maar vanuit balbezit bezien, was het van onze kant niet best. 
AVW ’66 gaat na de zege aan de leiding in 2H met 14 punten uit 6 duels. CJV ‘ers volgt met 13 punten. ASC ’62 en Vroomshoopse Boys, die zaterdag tegen elkaar gelijkspeelden (1-1), hebben 11 punten.

Tweede klasse H
Be Quick ’28 – OZC                       1-4
ASC ’62 – Vroomshoopse Boys      1-1
Oranje Nassau – Enter Vooruit      1-5
Bergentheim – Nieuwleusen          0-1 
Hulzense Boys – AVW ’66              2-3
DZC ’68 – CJV-ers                         1-3
Dieren – Den Ham                         2-2