Volleyballers Arvevo bekeren in Meijel

16 augustus 2013 | Van onze AS-redactie

De volleyballers van Arvevo zijn in de strijd om de nationale beker (toernooi B) ingedeeld in een poule met Peelpush, Pegasus en NVC. De groepsduels worden alle gespeeld op zaterdag 14 september in de Meijelse sporthal De Körref.

 

Arvevo, komend seizoen uitkomend in de eerste divisie A, treft in Meijel twee ploegen die spelen in de eerste divisie B: gastheer Peelpush en NVC uit Nieuwegein. Het Nijmeegse Pegasus komt uit in de tweede divisie B.
Arvevo was vorig jaar in de strijd om de landelijke beker zeer succesvol. De Arnhems-Velpse ploeg reikte toen tot de laatste zestien. In de achtste finales werd de ploeg van trainer Ben Abeling uitgeschakeld door het Barneveldse SSS, dat uitkwam in de A-League, de hoogste klasse. Arvevo plaattse zich bij de laatste zestien door in de groepsfase Twente en Lycurgus 2 uit te schakelen.
Arvevo begint de competitie in de eerste divisie A op zaterdag 21 september met een thuiswedstrijd tegen Sovoco uit Soest. Dat duel in de Arnhemse sporthal Kermisland begint om 19.00 uur. Een week later brengt Arvevo in Hoogeveen een bezoek aan Olhaco.