Vitesse met goed gevoel naar Breda

4 november 2011 | Van onze AS-redactie

Twee opeenvolgende uitzeges bij NEC en De Graafschap, beide 0-1, hebben Vitesse veel vertrouwen gegeven het duel met NAC in Breda, zaterdagavond.“We zitten in de winning-mood”, zei trainer John van den Brom.

Van den Brom liet na de training van vrijdag aan Vitesse TV weten dat de opstelling ten opzichte het duel met De Graafschap nauwelijks wijzigingen zal ondergaan. Alleen de van een knieblessure herstelde Piet Velthuizen neemt de positie van Eloy Room in het doel weer over.
Vitesse bereidt zich voor op een ‘avondje NAC’. “Het zal zeker lastig worden, want dat ‘avondje NAC’ leeft nog steeds”, aldus van den Brom, die rekent op een interessante wedstrijd. “Want NAC en Vitesse zijn 2 ploegen die spelen om te winnen.”
Met een vierde plaats verrast Vitesse vriend en vijand. “Die vierde plek is geweldig”, zei Van den Brom. “Als speler, club en supporter kijk je nu naar boven. Het verschil met de nummer 2 is ook maar 2 punten.”
Van den Brom geniet van dat succes. “Maar we zijn nog steeds bezig om beter te worden en de ontwikkeling die we in hebben gezet, voort te zetten. We gaan niet naast onze schoenen lopen. We zijn echt niet alleen maar aan het feestvieren na weer een overwinning. Absoluut niet.”
De wedstrijd NAC Breda – Vitesse begint zaterdagavond om 18.45 uur.